Kochani, link do zrzutki, dzięki której bardzo nam pomożecie 🙂

Dzień dobry Kochani 🙂

utworzylismy te zbiórkę na Pierogarnię u Aniołów, aby Was poprosić o pomoc a jednocześnie zaoferować wszystko to co w nas najlepsze. Nasze dania, nasze pierogi, nasze serca i naszą wdzięczność. ❤️

Od dwóch miesięcy nasz zespół pracuje jak tylko może, aby Wam gotować pyszne obiady z dowozem lub odbiorem osobistym w lokalach. W Pierogarniach pracuje łącznie 12 osób, osób oddanych, pracowitych, pełnych uśmiechu i pasji. Epidemia dotknęła nas w momencie, w którym bardzo się rozwijaliśmy i dużo inwestowaliśmy. Nie poddaliśmy się i działamy na tyle, na ile to możliwe. Dziś chcemy Was poprosić o pomoc. Każda złotówka będzie na wagę złota dla nas. Mamy faktury do zapłacenia, terminy naglą, a my walczymy, aby nasz zespół utrzymać w całości, żeby Pierogarnie działały dalej, czyniąc tyle dobra ile robiły przez ostatnie 12 lat.

Dzięki Wam i Waszym zamówieniom działamy w tym czasie epidemii i się nie poddajemy. ❤️🥟

Dzis w zamian za wpłatę na zrzutkę chcielibyśmy zaproponować  vouchery do wykorzystania w naszych lokalach kiedy wrócimy do normalności.. 🙂

za wpłatę 50zl – obiad dla dwóch osob plus szczęście

za wpłatę 100 zł – voucher do wykorzystania w naszych lokalach o wartości 120zl plus uśmiech